Spændende stilling som Tekniker inden for Elinstallation og Montage

Profilbillede
dato

Er du interesseret i elektrisk montage og installation på anlæg og maskiner?

Vi søger en dygtig tekniker til at arbejde med installation og vedligeholdelse af elektriske systemer. Du vil håndtere alt fra tavler og frekvensomformere til transformere, sensorer, følere, kabeltræk og PLC'er.
Dine primære opgaver vil være knyttet til vores to vigtigste anlæg CO2-genindvinding og tørisanlæg til fødevareindustrien

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med en alsidig hverdag, hvor du får varierende opgaver og udfordringer.

om jobbet• Elinstallation/montage på anlæg
• Varierende arbejdsopgaver
• Opbygning af tavler

din profil• uddannet industrielektriker eller automatiktekniker
• Både kan arbejde selvstændigt og i teams
• Kvalitetsbevidst
• grundlæggende godt IT-kendskab

Der arbejdes på daghold og med mulighed for fleksibel arbejdstid.

ansøgHvis ovenstående har fanget din interesse, må du endelig ikke tøve med at sende dit CV og din ansøgning.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jesper Høgh på 92921638.Denne rekruttering varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

cold jetVirksomheden løser verdens rengørings- og transportkølingsproblemer med produkter, der er miljømæssigt bæredygtige, ikke genererer affaldsstrømme og er arbejdssikre. Deres tørisrensnings- og tørisproduktionsprodukter sætter genanvendt CO2 i gang – og erstatter skadelige processer med en vandfri, affaldsfri og kemikaliefri løsning.

Cold Jet er verdens førende inden for tøristeknologi. De vokser hurtigt, og de vil fortsætte med at fastholde deres dominerende markedsposition ved at ansætte, uddanne og fastholde talentfulde, energiske og iværksætterorienterede individer rundt om i verden.

om randstadHos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande, formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072628

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet