Hjælper søges til et job på 26 timer i Bramming

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg er en snart 37 årig kvinde, som søger en ny hjælper til mit team. Jeg bor i Bramming sammen med min mand og min datter, som har infantil autisme. Jeg har siddet i kørestol siden jeg var 18 år gammel pga en fejloperation i fødderne. 

Jeg elsker sort humor, og at man kan grine sammen, og det er noget som mig og mine hjælpere plejer at være gode til.  Kemien mellem mig og mine hjælpere, er meget vigtig. Så længe vi har god kemi, gør det ingenting at du ikke har erfaring eller relevant kurser/uddannelse. 

Da jeg er i gang med at søge førtidspension, bruger jeg tiden på at slappe af, på at spille fløjte, lave kort samt, bage kager og at være kreativ med min datter. 

Dine opgaver vil bestå af at være mine arme og ben. Det betyder bl.a. at du ville skulle bade mig, hjælpe mig med at få tøj på, rengøring i huset, tøjvask. Da jobbet indeholder personlig hygiejne, søger jeg kun kvinder. Jeg har en loftlift, som du også vil skulle betjene (har du ikke liftkursus, tilbyder vi også dette)

Jobbet vil også bestå i ledsagelse til forskellige ting såsom læge, frisør, orkester, ture til Legoland med min datter - det er derfor vigtigt at du har kørekort, så du kan køre min handicapbil. 

Jobbet består også i, at jeg skal have fysisk hjælp til at varetage rollen som mor for min datter. Du skal kunne lide børn, da du også vil skulle tilbringe tid med min datter. 

Vi kører med fast vagtplan med et rul på 2 uger hvor du får indflydelse på vagtplanen.

Mine hjælpere skriver om jobbet: 

“Et job, der gør en forskel, og det er et job uden noget stress. Har du børnetække, og kan se dig selv spille mobil med en 8 årig, så er dette job noget for dig”. 

Mie

“Jeg har været ansat hos Nanna i er lille års tid og kan med hånden på hjertet sige, at det er en af de arbejdspladser, hvor jeg har været gladest for at komme på arbejde. Jeg kan huske at jeg var en smule nervøs over at skulle arbejde i andres private hjem, men lige fra min første arbejdsdag har jeg følte mig så velkommen og som en del af familien. Jeg synes arbejdsdagene er meget spændende, men samtidig også meget fri, hvorfor jeg føler at der altid er tid og plads til en god snak. Jeg vil ikke tøve det mindste med at anbefale jobbet hos Nanna til andre der ønsker en arbejdsplads hvor man føler sig hørt og set.

Emmalie 

Du skal…

  • have kørekort B
  • være ikke ryger 
  • kunne tåle hund 
  • kunne tage aftenvagter på 2,5 time(ca 2 gange i ugen)
  • kunne tage vagter i weekenden hver anden uge. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945317

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet