IT-supporter til den europæiske organisation

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

For Cold Jet i Bramming søger vi en IT-supporter med fokus på drifts- og udviklingsopgaver til den europæiske organisation.

Om Cold Jet

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.   

Cold Jet er ekspert i miljøvenlige og bæredygtige løsninger og med mere end 10.000 anlæg over hele verden, er virksomheden markedsledende inden for sit felt. Det danske kontor og den danske produktionsenhed ligger i Bramming, hvor du vil få din dagligdag sammen med +50 kollegaer. 

Om stillingen og dine opgaver 

Som Cold Jets nye IT-supporter vil du få en central rolle i den daglige IT-support og -drift, og din primære opgave bliver at hjælpe dine kollegaer i Europa og sikre tilgængelighed og kvalitet i Cold Jets IT-miljø. Du vil fysisk være placeret i Bramming, men have rejseaktivitet på 20-30 årlige rejsedage til Cold Jets europæiske afdelinger i Belgien, Polen og Tyskland. 

Dine nærmeste kollegaer i IT sidder i USA, så vi er på udkig efter en IT-supporter, som selvstændigt kan varetage en lang række af forskellige opgaver i Europa. Du skal brænde for at hjælpe dine kollegaer med at få det fulde udbytte af IT-udstyret og bidrage til, at Cold Jet skaber et stærkt europæisk IT-setup. Det er vigtigt, at du er selvkørende og er god til at sætte dig ind i brugernes behov. Du skal kunne prioritere dine opgaver og sørge for, at de rigtige opgaver bliver løst hurtigt og effektivt.

Din dagligdag bliver meget alsidig og vil bl.a. bestå af fejlfinding, opsætning af nye brugere samt servicere og gøre dine kollegaers dagligdag nemmere inden for de IT-tekniske områder.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • håndtere brugersupport og servicedesk via ticketsystem
 • klargøring af IT-udstyr samt introduktion til IT for nye medarbejdere
 • opsætte nye brugere, brugerrettigheder etc. 
 • sikre en solid IT-platform, stabile systemer og update af både hardware og software
 • deltage i test og udarbejdelse af brugervejledninger og dokumentation
 • bidrage til afprøvning af IT-sikkerhed og cyberhændelser
 • opbygge nye processer og vejledninger
 • samarbejde med IT-organisationen i USA omkring nye retningslinjer, programmer, sikkerhed og nye initiativer. 

Om dig og dine kompetencer 

Vi er på udkig efter en IT-supporter, som har lyst (og gerne erfaring) med at yde support til forskellige medarbejdergrupper og nationaliteter. Du skal beherske engelsk på højt niveau i forhold til at kommunikere med IT-organisationen i USA, som du også vil have reference til. 

Uddannelsesmæssigt er du formentligt uddannet IT-supporter, IT-tekniker eller lignende og har minimum et par års erfaring. Du har lyst til at blive en del af en global virksomhed og trives med at samarbejde med flere nationaliteter. 

Du har formentlig erfaring med at arbejde med de netværksteknologier, som anvendes hos Cold Jet: LAN, WAN og SDWAN. Hos Cold Jet arbejder man bl.a. også med Azure, VMware, Cisco Meraki, VeloCloud, SentinelOne, Zscaler, CyberArk, og Rapid7.

 Som person er du kendetegnet ved, at du:

 • er fleksibel, positiv, engageret og kvalitetsbevidst
 • har sans for problemløsning 
 • er en teamplayer og tager naturligt ejerskab for dine opgaver og agerer proaktivt
 • har let ved at kommunikere - både forståeligt og præcist
 • trives med udfordringer og løsninger på et højt fagligt niveau.

Cold Jet tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk kultur, stor vækst og et godt navn i branchen. Gagepakke på et konkurrencedygtigt niveau - efter aftale - med pensionsordning og sundhedssikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.                                

Om Cold Jet Cold Jet i Bramming er ejet af det amerikanske selskab af samme navn. Virksomheden producerer og sælger tørisproduktionsanlæg og rengøringsmaskiner over hele verden og var den første leverandør på markedet af maskiner til rengøring via overfladebehandling med tøris for mere end 35 år siden. Virksomheden er i dag den største leverandør på verdensplan. Cold Jet har hovedkvarter i Cincinnati, Ohio, og har international repræsentation over hele verden. Yderligere informationer finder du her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Pay-Back specialist rekruttering ApS, Havdigevej, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997703

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet