Handicaphjælper søges til studiejob eller lign.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg søger tre hjælpere der skal være aftenvagt og weekendvagt. Stillingerne er på 10 timer i ugen i gennemsnit. 

Jeg er en 37 årig kvinde der bor i Bramming sammen med min mand og min datter, som har infantil autisme. Jeg har siddet i kørestol siden jeg var 18 år gammel pga. CRPS type 2. 

Jeg elsker sort humor, og at man kan grine sammen, og det er noget som mig og mine hjælpere plejer at være gode til.  Kemien mellem mig og mine hjælpere, er meget vigtig. Så længe vi har god kemi, gør det ingenting at du ikke har erfaring eller relevant kurser/uddannelse. 

Du får et hjælper-værelse med TV og streamingtjenester stillet til rådighed.

Da jeg er i gang med at søge førtidspension, bruger jeg bl.a. tiden på at slappe af, på at spille musik, lave kort samt, bage kager og at være kreativ med min datter. 

I weekenden vil dine opgaver bl.a. bestå af hjælp til bad, hjælp til af/påklædning, gøre rent og vaske tøj. såsom indkøb, når jeg skal spille med tamburkorpset, ture til Legoland med min datter - det er derfor vigtigt at du har kørekort, så du kan køre min handicapbil. 

Om aftenen vil dine opgaver bestå af hjælp til wc-besøg, køre mig til tamburkorps (dog kun hver 3 weekend), og lægge mig i seng. Der vil være rig mulighed for at studere, da jeg om aftenen primært bruger tiden på at slappe af. 

Ved ferie vil jeg også skulle bruge hjælp til at få dækket de dagsvagter jeg ikke kan få dækket af mine afløsere og de hjælpere som ikke er på ferie den pågældende uge. 

Mine hjælpere skriver om jobbet: 

“Et job, der gør en forskel, og det er et job uden noget stress. Har du børnetække, og kan se dig selv spille mobil med en 8 årig, så er dette job noget for dig”. 

Mie

“Jeg har været ansat hos Nanna i er lille års tid og kan med hånden på hjertet sige, at det er en af de arbejdspladser, hvor jeg har været gladest for at komme på arbejde. Jeg kan huske at jeg var en smule nervøs over at skulle arbejde i andres private hjem, men lige fra min første arbejdsdag har jeg følte mig så velkommen og som en del af familien. Jeg synes arbejdsdagene er meget spændende, men samtidig også meget fri, hvorfor jeg føler at der altid er tid og plads til en god snak. Jeg vil ikke tøve det mindste med at anbefale jobbet hos Nanna til andre der ønsker en arbejdsplads hvor man føler sig hørt og set.

Emmalie 

"Arbejdspladsen nede ved Nanna er en god arbejdsplads. Nanna som arbejdsleder ligger meget vægt på at man har det godt og altid står klar til at hjælpe, hvilket er rigtig rart, så man kan få arbejde samt privatliv til at hænge sammen. 

Jeg er rigtig glad for arbejdet på den baggrund at Nanna og hendes familie altid står med åbne arme, hvilket gør det til en hyggelig atmosfære og god kemi hele vejen rundt. 

Kollegaskab betyder også meget for mig, og det er samtidig også rigtig godt på arbejdet, da andre hjælpere også er gode til at hjælpe med vagter på kryds og tværs. Jeg er rigtig glad for mit arbejde ved Nanna" 

Emilie

Praktiske informationer

 • Vi kører med en fast vagtplan med et rul på 3 uger.
 • Jobbet er 10 timer i ugen i gennemsnit
 • Aftenvagterne er fra 20-22:30 med undtagelse af onsdag hvor de starter kl 19:00 og hver 3 mandag hvor den starter kl. 17:00
 • Weekendvagter er fra 09:00-18:00
 • Der kan forekomme 24 timers vagter men kun 1 gang om året

Du skal…

 • have kørekort B
 • være en kvinde (bl.a. pga. personlig pleje)
 • være ikke ryger 
 • kunne tåle hund 
 • Kunne tage weekendvagter hver 3 weekend. 
 • Kunne underholde dig selv, når jeg ikke har brug for hjælp

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Nanna

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026703

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet